Судови

Обвинение за Ел Чека

Дел од осудените со неправосилна пресуда за крвавиот четврток сами побарале да бидат префрлени во Идризово

Ченто: Не ми е мака затворот ,мојот син ќе полни 4 години (48 месеци), го немам видено 20 месеци