Категорија: My Secret Dosie
КОГА ЖИВОТОТ ЌЕ СИ ПОИГРА СО СУДБИНАТА

Млада жена живее да не преживее, чувањето кучиња ја спасува од најлошото!

пред 12 мес.
My Secret Dosie

Првата сезона заврши малку одмор и Dosie.mk продолжува … до тогаш пишувајте информирајте алармирајте

пред 1 година
My Secret Dosie

Семејно насилство – Помагаме на жртвите со правна помош, но итно е потребен шелтер центар

пред 1 година
My Secret Dosie

Семејно насилство : Жената се уште се СРАМИ – “Женски форум” Тетово

пред 1 година
My Secret Dosie Моја приказна

Хуманоста на д-р Караѓозов од Аџибадем Систина – ТИ СИ НАШ ХЕРОЈ

пред 1 година
My Secret Dosie

Која е жената која “Систина” ја спасуваше од мувите и третманот во кумановската болница

пред 1 година
My Secret Dosie

Acibadem Sistina експресно и бесплатнo ја згрижи жената со мозочен удар и декубит која ја лазеа муви

пред 1 година
My Secret Dosie

Директорката на кумановската болница експресно ја демантира видео сторијата – Жена живее во агонија, со отворена рана и мозочен удар ја лазат муви – хорор во Кумановската болница

пред 1 година
My Secret Dosie

Жена живее во агонија, со отворена рана и мозочен удар ја лазат муви – хорор во Кумановската болница

пред 1 година
My Secret Dosie

За државата треба да си слеп глув или неподвижен да ти даде малку помош, јас сум мал и немам право !

пред 1 година
My Secret Dosie

ВИДЕО: ДОСИЕ открива: Вработена во суд зема поткуп за да договори пресуда

пред 1 година
My Secret Dosie

Шансите да ја излечам церебралната парализа се големи но ми треба помош

пред 1 година
My Secret Dosie

Се плашам од најлошото девојчињата ќе ми останат во дом

пред 1 година
My Secret Dosie

Сопругата која дојде од Филипини во Куманово ми ги направи сте препреки полесни иако сум во количка

пред 1 година
My Secret Dosie

Многу ми е тешко, немам другарки, немам кај да одам, немам никој

пред 1 година
My Secret Dosie

Децата гледаа кога ме тепаше татко им, нема да дозволам моето чедо да страда

пред 1 година
My Secret Dosie

Дајте ми работа ќерка ми оглувува треба да се лекува, а најмногу од се сака да пее

пред 1 година
My Secret Dosie

Бебето Амин не јаде повеќе брашно и зејтин хуманите луѓе го нахранија на ред се институциите!

пред 1 година
My Secret Dosie

Докторите во Прилеп и рекле не и е ништо- во “Жан Митрев клиник” и извадиле 6 килограми тежок тумор

пред 1 година
My Secret Dosie

Државата ме отпиша, но третманите со матични клетки во Русија ќе ме станат, моите деца чекаат!

пред 1 година
My Secret Dosie

Седум години гласот не сме му го слушнале

пред 1 година
My Secret Dosie

Видео: Маж во инвалидска количка секојденво оди по леб буткајќи се во рикверц

пред 1 година
My Secret Dosie

Зетот ме тепа, ќерка ми молчи, полицијата немоќна

пред 1 година
My Secret Dosie

Деца со аутизам играат пеат свират на виолина !

пред 1 година
My Secret Dosie

Кристина Арнаудова Петровски: Најхумани се оние кои немаат најмногу

пред 1 година
My Secret Dosie

“Крик”- Ние комуницираме и со деца кои немаат говор

пред 1 година
My Secret Dosie

Живот во инвалидска количка – Бранкица Димитровска: Како мисли државата со 7000 денари да преживееме

пред 1 година
My Secret Dosie

Каков е животот на самохрана мајка , за дискриминацијата, за децата со Дороти Пачкова од “Една може”

пред 1 година
My Secret Dosie

Мерсиха Шукри за хуманоста: Ме прегазија на пешачки, сама отидов во болница

пред 1 година
My Secret Dosie

Љубовта ни е посилна од верата и предрасудите !

пред 1 година
My Secret Dosie

Видео: “Прв пат сама се исправив во креветот”, мајката која остана инвалид носејќи ги децата во градинка

пред 1 година
My Secret Dosie

Моето дете со аутизам плачеше и велеше НЕ за училиште, инклузијата кај нас е илузија !

пред 1 година
My Secret Dosie

Детето има ретка болест ХАЕ , знае и ми рече: “Мамо, знам дека ти си храбра и ќе ми помогнеш”

пред 1 година
My Secret Dosie

Јадеме леб и маст, да умрам не ми е жал, ама децата ќе останат сираци!

пред 1 година
My Secret Dosie

Малечка сум! Aма човек сум! Ништо не сакам само бојлер да не се капам вo корито!

пред 1 година
My Secret Dosie

Слепа сум! Дипломирав! Ама на државата не и се исплатеше да ми обезбеди учебници со Браево писмо!

пред 1 година
My Secret Dosie

Ана Глигорова самохрана мајка – “Извршителите ни извршија геноцид”

пред 1 година
My Secret Dosie

Државата не дава лек за син ми со епилепсија !

пред 1 година
My Secret Dosie

Ања Босилкова -Антовска: Имам Вилсонова болест, ама не се чувствувам како пациент

пред 1 година
My Secret Dosie

Васка : Социјалното и државата не фрли на улица 11 деца ранам со леб и маргарин

пред 1 година
My secret dosie

ИСКРА – Борец – искра надеж за сите нас, опомена за општеството

пред 1 година
My Secret Dosie

My secret dosie

пред 1 година