ФОТО – ВИДЕО: Патиштата кон Велес , Гостивар , Штип , Св Николе со снег и мраз, Скопје со проблеми кон Водно

На фотографиите и видеата кои пристигнуваат од автопатот кон Велес, кон Куманово Св.Николе , Тетово Гостивар ,неколку планински превои и градот Скопје се гледа дека сообраќајот се одвива отежнато со многу снег на коловозот. Македонија пат иако велат дека синоќа интервенирале на коловозите се уште има многу снег и под снегот мраз, со што двиењето е тешко и опасно. Во Скопје поголемиот дел од главните улици се исчистени но малите и споредните како и оние кои се на угорнини се тешки за спуштање оти ниту машина поминала ниту сол и песок се уште е фрлен. Снегот продолжува да паѓа.

Значи Партизанска цела улица од Влае до Центар …. добро бе шо исчистивте утрово м ? Алооооо 7 и 15 е веќе сме сите на пат за работа #снеготнеизненадипакипак

Posted by Стоиловска Силвија on недела, 25 Февруари 2018

Avtopat Tetovo-Gostivar , povtorno snegot ne iznenadi 😀

Posted by Miroslav Miloski on Понеделник, 26 Февруари 2018

Posted by Verica Kristian Dimova on недела, 25 Февруари 2018

https://www.facebook.com/nkrosi/videos/1970555016319750/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.