Зад решетките

ЕКСКЛУЗИВНО : ИГОР СПАСОВ ПОБЕГНАЛ ОД КПУ ИДРИЗОВО


Игор Спасов вчера ПОБЕГНАЛ од Идризово, па сам се вратил во 02 часот наутро во алкохолизирана состојба. Во текот на вчерашниот ден ПРОТИВЗАКОНСКИ е ПРЕМЕСТЕН во отворениот дел на затворот Идризово од каде што лесно затворениците можат да излезат. Кој од затворот ИДРИЗОВО и покрај сите прописи скоро 3 години пред време го ПРЕМЕСТИЛ Спасов во отворениот дел и дали некој ќе сноси одговорност за овозможување на бегство, ќе покаже истрагата.
Спасов е класифициран во В3 затворен третман. Дали е единствен со таква привилегија е едно од прашањата кои му ги поставивме на Директорот Антонио Димов.
Спасов е осуден на казна затвор од 14 години и 6 месеци за убиството на Мартин Нешковски.

9 коментари on ЕКСКЛУЗИВНО : ИГОР СПАСОВ ПОБЕГНАЛ ОД КПУ ИДРИЗОВО

  1. Pingback: „Досие“: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово – Kurir.mk

  2. Pingback: „Досие“: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | GRAB.mk

  3. Pingback: „Досие“: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | Агенда.мк

  4. Pingback: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затвор | Агенда.мк

  5. Pingback: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | MKnews.mk

  6. Pingback: „Досие“: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | Агенда.мк

  7. Pingback: Игор Спасов по вчерашното бегство се вратил и е во самица – Локално

  8. Pingback: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | Utrinski.Net

  9. Pingback: Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово | A WordPress Site

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *