Повреден моторџија кај Католичка во Скопје

Претпладнево во сообраќајка кај Католичка црква во Скопје беше повреден мотоџија по удар со автомобил. Повредениот со врза помош е префрлен во болница а полицијата врши увид. Сообраќајот се уште се одвива отежнато.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.