ФОТО – Ова е кучето што касаше деца, се бара сопственикот кој го оставил на улица

Кучето кое ги нападна децата синоќа во Ново Лисиче е конечно заловено и процесирано во стационарот Вардариште. Им благодариме на граѓаните за помошта.
Се работи за расно куче, веројатно напуштено од својот сопственик. Известете ја полицијата ако го препознаето кучето или го познавате неговиот сопственик!
Овој апел го испратија од службите на град СКопје.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.