Ексклузивно видео: Поради снегот целосно отежнат сообраќајот кај Стража

Ексклузивно видео на Досие.мк од автопатот Кичево – Стража каде сообраќајот се одвива во исклучително тешки околности поради врнежите од снег. Екипи на Македонија Пат до сега не се излезени на терен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.