ВИДЕО : Драма кај Буково , завеани 30 автомобили

Завеани автомобили на Буково – Македонија Пат денес воопшто не чистела снег

Околу 30 автомобили се завеани на превојот Буково.ПОВЕЌЕ НА : http://www.ohrid1.com/vest-statija/59106/zaveani-avtomobili-na-bukovo-makedonija-pat-denes-voopshto-ne-chistela-sneg

Posted by Ohrid 1 on вторник, 13 Февруари 2018

Триесетина автомобили се целосно заглавени кај Буково а екипи на Македонија Пат се уште не може да го расчистат патот и да ги овозможат сообраќајкот. Пред малку од АМСМ соопштија дека овој патен правец е затворен целосно за сообраќај како и патот од Охрид кон Ресен. Полицијата е поставена на патиштата каде Македонија пат се уште не поминал и не дозволува движење на камиони автобуси и автомобили. Иако снегот беше најавен и паѓа од отринските часови исто како и во саботата Македонија пат не интервенира на време.

информацијата и видото се превземени од www.Ohrid1.mk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.