Моја приказна

ЕКСКЛУЗИВНО СВЕДОШТВО : Адвокат изгуби пари по вина на обвинителството и недоречености во правилата за бришење фирми на Централниот регистар

Адвокатот Владимир Кацарски за dosie.com.mk раскажа како поради неодговорност односно непостапување на Јавното обвинителство не (…)