ДосиеФото


ВИДЕО: Заминувањето на Стоилов : “Срамота”, рекол и треснал врата


Минатогодишниот добитник на наградата за „Најдобар спортист на Македонија“, Стојанче Стоилов синоќа демонстративно го напушти годинашниот избор организиран од Агенцијата за млади и спорт и Повеќе ...