Monthly Archives октомври 2017


“Не се враќам в затвор оти ќе умрам” , му пиша писмо затвореник – бегалец на премиерот Заев


До редакцијата на dosie.com.mk пристигна отворено писмо до премиерот Зоран Заев и министерот за правда како и документација за скандалозен случај на одлука на суд Повеќе ...